Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
a molexhez nem kell semmi 2300 forintos cucc csak egy vastag tű vagy műszerész csavarhúzó. aki ezzel a módszerrel csinálta mindent megtudott csinálni vele még az ATX csatit is.
-
trassher
addikt
válasz
God MonXter
üzenetére
akkor elégnek kell lennie. mert a legvékonyabb kell majd a fénycső kábeleire abból meg a tápra szinte semmi se kell.
-
trassher
addikt
válasz
God MonXter
üzenetére
hát ha nem óriás tápod van mihez 20 külön kábel van akkor simán elég kell hogy legyen
-
trassher
addikt
válasz
God MonXter
üzenetére
hát ha egyszerre fog világítani a 3 kék meg az 1 UV akkor szvzs semmi sem fog láccani a kábelekből mert az UV fény mnagyon gyenge, csak sötétben van élvezhető fénye. régen amúgy nekem is az alaplap mellett volt az UV-m és jól világított a kábeleknek de most kettő van az oldallapon pont úgy hogy nem lácanak de mindent bevilágítanak.
-
trassher
addikt
azt írták hogy a talikon mindíg van egy raklappal szóval ha kell akkor oda érdemes menni éret mert ugye ott van minden színben és segítenek is ha nem megy valami
-
trassher
addikt
válasz
God MonXter
üzenetére
persze. nemsokára megyek fel aztán megkérdezem neked

szek.: megkérdeztem, ha írnak választ szólok.
[Szerkesztve] -
trassher
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
jah értem. lan partyn egyik havernak is volt aztán elkezdte verni a gépet és arra villogott mi meg fetrengtünk a röhögéstől aztán csak másnap esett le neki miért

-
trassher
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem lenne érdemes inkább fénycsővezérlőt venni? azzal is lehet állítani az érzékenységet meg van hozzá egy csomó effekt is
-
trassher
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
jah azt ami a lapon van
-
trassher
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
ilyen nekem is volt. azt hittem szétment a táp de nem. én kivettem az elemt majd visszaraktam és utána jó volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és havernak tűvel csináltam