Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ratman #18278 üzenetére
Kezdetnek egy 100Ohm-al próbáld. Ha még akkor is túl fényes, lehet hogy 1K-ig is felmehetsz.
Kárt nem tudsz vele okozni, ahogy már említették is. Egy ellenállás 3 Forint körül van, szóval egész sokat vásárolhatsz egy százasból
Konkrét adatlap nélkül túl biztosat nem tudunk mondani, plusz a zavaró fényesség is relatív, így neked kell kitesztelni mi a jó
-
válasz
Ratman #18275 üzenetére
Azokat a műanyag bepattanókat kicsit össze kell nyomni, majd kifelé. Akkor megugrik kifelé az a pont. Nem tudom, mennyire öreg a ház, de nekem egy 2-3 éves háznál még elég sokat kibírt törés nélkül, szóval húzhatod, de azért csínján.
A led szempontból én is egy ellenállást javaslok.
Üdv!
-
Kernel
nagyúr
válasz
Ratman #18275 üzenetére
Magam részéről inkább beiktatnék egy ellenállást, valahol elvágva a vezetéket, forrasztva, zsugorcsövezve.
Bár nekem szakmailag szentségtörés, de fórumon látok olyan tippeket is, hogy csak drótozni, zsugorcsövezni (tápventilátoros topik stb.).
Egy LED-nél viszont még egy ilyen "megoldás" is belefér, illetve ebben a körben biztonsági kockázattal sem jár, legfeljebb nem világít.
Új hozzászólás Aktív témák
- CORSAIR K100 AIR
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest