Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
talpas
aktív tag
Nem tudom elkülöníteni.Egy a ruházat műszálas feltöltődés ill. kisülés vagy a hálózat okozhatta-e ezt a problémát. Mikor röplabdáztam kb. 5x megpattogtattam a labdát /Mikasa bőr/ azon a zöld teremburkolaton és odamentem a társamhoz az újjamtól 1-2 cm-es ív áthúzás keletkezett. Vagy miért főleg tavasszal csipked az autó fémváza? Térjünk vissza Hozzád. Lehetett alu. elem és a gépház potenciál különbsége. Lehet, kilazult védőföld a dugaljban. El kell gondolkodni 1 érintésvédelmi bemérésen ha ez továbbra is fennáll. Várakozni nem szabad mert akár az épület bekötésénél is lehet probléma és akkor nem csak az általad használt gépház fog rázni. Ha "FI" életvédelmi relé védi az életet a lakásban és nem kapcsolt le, szintén ellenőrizendő de azonnal!
Persze elkülönítendő, hogy Te voltál-e feltöltődve miután levettél 1 műszálas fölsőt vagy feléd ment ill. 1 kisülés volt-e? stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Automata kávégépek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest