- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
zozz12 #10337 üzenetére
igen, mdpct ismerem, de azoknál a gépeknél a ház+kiegészítők kb a tízszeresénél indulnak, mint amit szánnál rá. szépek a temjinek, de nem olcsók. ha ilyen igényesre vágysz, akkor csak a kábelharisnyára több fog elmenni, mint 15k.
szélességben szerintem 20 centibe nem fogsz beleférni, én úgy számolnék, hogy olyan 165mm maradjon a procihűtőnek.
ok, szóval milyen hardvernek kéne beleférnie?
házi bakrács, ták, gépbarkács topik, szerintem menjünk át oda, relevánsabb.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
zozz12 #10335 üzenetére
ha átlátszót akarsz, akkor szerintem acryl. abból pár gyártó csinál házakat, és működnek.
namost, halk üzem, jó szellőzés, pöpec kinézet, ez az antec p183. olcsó? hm...
pontosan miért akarnád építeni? milyet szeretnél? mennyiből akarsz kijönni?
egyébként a házi barkács, gány, megdöbbentő gépek topik lehet jobb ötletgyűjtésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest