Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
zozz12
üzenetére
igen, mdpct ismerem, de azoknál a gépeknél a ház+kiegészítők kb a tízszeresénél indulnak, mint amit szánnál rá. szépek a temjinek, de nem olcsók. ha ilyen igényesre vágysz, akkor csak a kábelharisnyára több fog elmenni, mint 15k.
szélességben szerintem 20 centibe nem fogsz beleférni, én úgy számolnék, hogy olyan 165mm maradjon a procihűtőnek.
ok, szóval milyen hardvernek kéne beleférnie?
házi bakrács, ták, gépbarkács topik, szerintem menjünk át oda, relevánsabb.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
zozz12
üzenetére
ha átlátszót akarsz, akkor szerintem acryl. abból pár gyártó csinál házakat, és működnek.
namost, halk üzem, jó szellőzés, pöpec kinézet, ez az antec p183. olcsó? hm...
pontosan miért akarnád építeni? milyet szeretnél? mennyiből akarsz kijönni?
egyébként a házi barkács, gány, megdöbbentő gépek topik lehet jobb ötletgyűjtésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)