Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
KeNTaGoN
tag
Udv.
Zohan: En szivesen segitek forrasztas temaban. Ezen a teren viszonylag nagy gyakorlatom van. Lasd: [link]
Bar ilyen billentyuzetet meg nem berheltem, de szerintem nem jelenthet gondot.mclaren777: A festes nem okoz semmi bajt.
A csavaroknal, illeszteseknel, ha akarnank sem lehetne teljesen megoldani a szigetelest fem burkolat eseteben. Szal ott a teljes szerkezet szepen megkapja a foldpontot. Az a vekony festeg reteg nem sokat jelent, plane hogy ugyis azonnal lepattogzik.Nallunk a gepet ellato konnektor regebben nem volt foldelve. Az egy dolog, hogy a haz csipett, de ha a telomat feldugtam usb-n, akkor az szabalyosan razott. (szalcsiszolt aluminium boritas hatranya)
50V koruli feszultseget mertem rajta, amit en mar nem szivesen fogdosok... Szal fontos dolog a fold, mer a kosza fazis szemet tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos cigaretta 🔞
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest