- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman2
őstag
válasz
Balint133 #859 üzenetére
Szevasz
Kösz szépen az infót! Sokat próbálkoztam már inverterek és kisfeszültségű neoncső előtétek készítésésvel, de nekem is melegedtek elég rendesen, ugyhogy nagyobb teljesítményűt nem is sikerült készítenem.
Nem tudom, ez az áromkör tranzisztoros e, ha az akkor tirisztorral kellene kipróbálni, persze annak más meghajtás kell valószínüleg, de annak sokkal kisebb a belső ellenállása, így az mindenm bizonnyal kevésbé melegszik. A tekercs persze attól még melegszik, esteleg ha tul van méretezve, akkor melegszik csak kevésbé.
Ehez a megoldáshoz GTO tirisztor kellene, amit ki is lehet kapcsolni áramkörből, nem csak be, de még nem próbáltam meg ilyet szerezni, nem tudom, hogy az alkatrész katalógusomban szerepel e így.
Én egyébként ferrites fazékmag trafót szoktam használni, azt könnyebb megtekerni, mint a toroid magot.
Üdv.:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VMware
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest