Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
didyman
üzenetére
Hali Kedves didyman!
Félreértettél valamit!Az Én megoldásom nem a "sima" kapcsolós dolog,ezenkívül van benne egy hőérzékelő szonda is
...Tisztában vagyok a tápegységek működésével,tudom,hogy mi "szokott" melegedni!Kb.20 éve kezdtem foglalkozni az elektronikával. Ma este privátban ,hogy másokat ne untassak ezzel leírom,hogy pontosan milyen elven működik az Én cuccom!Éppen ezért sem adtam ki senkinek semmi konkrétumot,mert szinte minden tápegység más és más felépítésű.Illetve más alkatrészekből áll össze!Nálam és még 4 Barátomnál tökéletesen működik,de nem táphalkítás a funkciója,hanem a gépház szellőztetés ének irányítása...(kivéve 1,ahol a proci hűtését
vezérli!Undoroid
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...Tisztában vagyok a tápegységek működésével,tudom,hogy mi "szokott" melegedni!Kb.20 éve kezdtem foglalkozni az elektronikával. Ma este privátban ,hogy másokat ne untassak ezzel leírom,hogy pontosan milyen elven működik az Én cuccom!
vezérli!