- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hali.
szerintem butaság lenne ezt analóg mérőkkel mahinálni mert:
1: a pontos procihőt úgysem fogod leolvasni róla, hiszen hova teszed az érzékelőt? a proci meg a hűtő közé akkor még csakcsak, de akkor meg hűteni nem fogsz
2: sokkal egyszerűbb a szoftveres monitorozás, akkor meg tesség venni egy lcd-t ha mindenképp ki akarsz jelezni, nem drága, van már grafikus is,ha grafikus: nekem is ilyen van, bekötést lehet hozzá buherálni, meghajtani ltp porton, ha nics a lapon akkor vehetsz mellé egy kártyát bagóért. meghajtani lcdstudi-val lehet, és onnantól azt mutat amit akarsz. winamp, hőméárséklet (akár magonként), pőroci memória, vinyó hálózat terhelések, venti fordualtszám, stbstbstb. akár bejövő levelek, akár rss.kompatibilis az everestel, speedfannal, ergo még a táp ágainak a "pontos" értékét is mutatja.
alfanumerikus olcsóbb, de ez karakteres, itt is kb ugyanazt lehet kitenni lcdsmarty és társaival. szerintem többet érsz vele mint egy hegesztett hőmérővel. ha mégis az kell akkor a mutatott kapcs rajz, vagy veszel tacskóban egy autóba szánt kis kütyüt. bár azon csak egy érték fog menni, jobb esetben kettő.
-
draff
aktív tag
Ahhoz egy kissé nagyon nagy elektronikai tudással kell rendelkezni, és ilyesmire még én sem nagyon merek vállalkozni.
De akkor is az a fő kérdésem: minek ezeket kijelezni? Kit érdekel?Ha felteszed a gépedre az everest nevű progit (ingyé letölthető pl. a szoftverbázisról is), abban az összes hőmérsékleteket és venti fordulatokat ez a program szépen megmutatja. És elég csak egy héten egyszer megnézni ..
no meg hallani azt jól a hangjáról, ha egyáltalán forog.
Vagy veszel digitális hőmérőnek az Oktogonnál az Aradi utca sarkán levő (azt hiszem, Conrad a neve) áruházban egy ilyen "előregyártottat", több féle közül lehet méretben és árban válogatni. Annak van egy hosszú vezetékkel ellátott, úgynevezett külső hőmérsékletérzékelője. Azt ráragasztod a procidra vagy a bordájára és kivülről 1 ceruzaelemmel évekig láthatod, hogy hány fok van a pléhdobozban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest