Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigskull
tag
Ha a ventilátor(ok) kialakítása nem zavar be értem én az elvileg aljára is szerelhetett 12-8 cmes légkeverőket, akkor semmi akadája a forgatásnak... Ugyanis a rögzített forrasztott alkatrészeknek tökmind1 hogy álnak benne...

nézd csak példának az AeroCool Baydream esetét [link] - a képen ugye a táp lekerült... és mivel a venilátor a táp alján lenne ezért egyből meg is lett fordítva (itt jegyzem meg hogy a gép többi alkatrészével 1ütt
)
forgasd csak nyugodtan! üdv, remélem segítettem
-
bogingrol
aktív tag
...hat teszem azt haverpajtassal osszeraktunk egy CS szervert, amibe a tapot (kicsi haz, hutesi gondok es egyeb okokbol kfolyolag) forditva tettuk bele.Ket vagy harom honap hijjan a gep ket eve megy allandoan (0-24).Meg megy.Errol ennyit tok irni most hirtelen.A tapok vilagaban jaratos nem vagyok, de egy biztos.Nem elmeleti sikon filozofalok, amit elmondtam az teny.Arra azert ugyelj hogy a tapnak (legalabb) minimalsi szellozese legyen, szerintem akkor nem lesz baj, de hat majd csak jon egy tolem okosabb es mondd ra valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Arc Raiders
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- LG OLED TV 55CS6LA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)