Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazydog
addikt
válasz
deadguy
üzenetére
Jelenleg 3 házventi megy, mindegyik kifelé fúj (valahol olvastam hogy elméletben így a porosodás veszélye csökkenhet).
Rossz elmélet, így eleve nem működhet a gyakorlatban.
Mit gondolsz, hol fogja beszívni, a később kinyomandó levegőt? Segítek, a ház résein, optikai meghajtódon keresztül, stb. Így elérheted akár a DVD-drive-od gyorsított elhasználódását.
Nincsenek csodák, marad az egyetlen ésszerű megoldás. Egy lehetőleg 12 cm-es szívó ventillátor légszűrővel.. A légszűrő pedig időnként tisztítandó/cserélendő. A többi venti meg hadd nyomja továbbra is. -
törölt tag
válasz
deadguy
üzenetére
Előlapi kijelzőt tudsz építeni is, ha van némi türelmed. a paralel portos meg ráadásul egyszerű is. A hd44780 chippel szerelt karakteres kijelzők mindenre jók, van hozzájuk progi is, (lcd smartie) együttműködik a Motherboard monitorral is, tehát mindent ki lehet vele iratni.
Én is csiináltam már ilyent, 4x20 karakteres, a mail forgalmat is jelzi,hőfok winamp stb stb...
Nézz körül gyafi lcd oldalán.[L]MPUI-1.1.9_with_MPlayer-1.0-pre8[/L]
Az árak itt túl drágák, de van bekötés.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest