Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ger_man
senior tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek hétvégi siker moddingolásomat. Van egy jó 10 éves Cooler Master V8GTS proci hűtöm, amit a formája miatt nagyon szeretek, de sajnos az egyik ventilátora elkezdett idegesítő hangot adni, hiába próbáltam megtisztogatni levegő spray-vel, egy ideig jó volt, de újra elkezdte.
Aztán rábukkantam erre a ventilátorra: Fractal-design Prisma AL-14 PWM, ahol úgy tűnt egész könnyen eltudnám távolítani a lefogató füleket, de nehéz volt megállapítani a neten talált képekről, de végül beruháztam egy 3db-os pakkra. Meg mostanában engem is elkapott az ARGB varázsa, és gondoltam ha már a memóriám, az alaplapam és az arra dugott ARGB ledszalag is ontja magából a színáradatot akkor a V8-as is tegyen így (alapból pirosan világít és mást nem is tudott az eredeti ventilátor duó).
Elsőnek gondoltam egy sima kézi fonálfűrésszel esek neki, de gyorsan meggondotlam magam:
További képek
Már csak a VGA-t kéne valahogy megmoddolni, mert túl árnyékos a gép azon fele
Meg hát hangos is 
A hőfokok is rendben vannak, furcsa mód mintha jobbak is lennének, de ezt még tesztelnem kell. Idle-ben szinte hangtalan a gép (nem csak a vga, de a táp ventije is megáll).
Köszi ha elolvastad és véleményezed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- World of Tanks - MMO
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Házimozi belépő szinten
- Villanyszerelés
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg hát hangos is