Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- VHS digitalizálás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Nyugis
üzenetére
Parancsolj. Nem nagy dolog kiszedni és megvizsgálni a nyomógombot. Itt láthatod, hogy a tetőn lévő panelról először le kell venned a borítást és alatta megtalálod a csavarokat amiket a leszereléshez el kell távolítanod. Nem találtam túl jó képet a top panelről, de ha jól látom nyák elé van csak berakva a gomb. Logikusnak tűnik, hogy e fölött van maga a műanyag gomb, valamilyen rugós előfeszítéssel. A nyomógombhoz talán elég lesz egy alapos tisztítás is például kontakt tisztítóval és/vagy akár sűrített levegővel is. A rugó már más kérdés, nem tudom, hogy van-e készleten több fajta rugód (nekem van vagy 50-60 féle, mert sok elektronikai kütyüt bontottam szét egy időben), mert oda ha tényleg puhának is érzed, akkor is egy közel azonos kellene, mint ami most van a házban. Persze ez függ a nyomógomb kialakításától is és még sok minden mástól is. Egy normális, többet megmutató fotó sokat segítene, mert még soha nem láttam pont ennek a háznak a kialakítását.

Új hozzászólás Aktív témák
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest