- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
adam320 #20942 üzenetére
Ez már így szerintem teljes is lesz, szuper!
Továbbra is minden az eddigi elméletemet erősíti meg.
- A LED power csatlakozó azért kell, mert az vezeti ki a GND vonalat a csatlakozósorból. Ha az nincs bent a sorban, akkor az RGB vezérlő jel le van nullázva, ezért nincs fény egyáltalán.
- A ház csatlakozóján a 3 kábel azért van, mert ugye az csak 5V Data GND -t igényel.
- A venti csatlakozóján pedig azért van 4 kábel, mert annak kell a 12V a ventihez, az 5V és a DATA az RGB-hez, és a GND természetesen.Körülnézek a magyar alkatrészforrásoknál, hogy hol tudnék egy ilyen közdarabot venni, ami szerelhető, mert az lenne a legelegánsabb.
B verzió, hogy, elvágok egy sima PATA-MOLEX elosztót - ez baromi olcsó, és gyors megoldás lehet, csak kevésbé szebb, mert lesz némi plusz tyúkbél vele.Szerk.: Mindjárt megheftelem paintben, hogy pontosan milyen kábel fog kelleni.
Szerk2: Anyagköltség kb 1060HUF (persze szebben lehet kivitelezni, szétszedve rendesen a konnektor és a műanyag házon belülre tenni az illesztéseket + harisnyázni a kábeleket - de paintben azt nem tudom megcsinálni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest