- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Gurulunk, WAZE?!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
ULPIUS #20178 üzenetére
Sima 1 mm vastagságú "inox" korongot szoktam használni alumíniumhoz is. A lényeg, hogy ne próbálj meg rögtön méretet vágni, mert akkor szinte garantált a hibázás, főleg ha nem vagy egy Michelangelo a sarokcsiszolóval (ahogy én pl. nem vagyok az). Én pár mm-el beljebb szoktam vágni a "mintát" és a végén a tárcsa oldalával viszem méretre, az utolsó 0,5-1 mm pedig akár reszelővel is mehet, főleg puhább ötvözetnél. Ha szépen ki tudod maszkolni a lemezt amit vágsz, akkor egyébként még dekopírral is próbálkozhatsz, de bármivel is vágod, arra figyelj, hogy iparkodni kell, mert az alu hajlamos a "nyúlásra" ha felhevül és utána még több rész lesz, amit utómunkázni kell. De ezek csak jótanácsok, nem kell tőle nagyon félni, nem olyan durva, mint első olvasatra. Pár centi után rá lehet érezni, hogy mit "szeret" az anyag és az adott eszköz párosa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3462 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest