- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
ULPIUS #20178 üzenetére
Sima 1 mm vastagságú "inox" korongot szoktam használni alumíniumhoz is. A lényeg, hogy ne próbálj meg rögtön méretet vágni, mert akkor szinte garantált a hibázás, főleg ha nem vagy egy Michelangelo a sarokcsiszolóval (ahogy én pl. nem vagyok az). Én pár mm-el beljebb szoktam vágni a "mintát" és a végén a tárcsa oldalával viszem méretre, az utolsó 0,5-1 mm pedig akár reszelővel is mehet, főleg puhább ötvözetnél. Ha szépen ki tudod maszkolni a lemezt amit vágsz, akkor egyébként még dekopírral is próbálkozhatsz, de bármivel is vágod, arra figyelj, hogy iparkodni kell, mert az alu hajlamos a "nyúlásra" ha felhevül és utána még több rész lesz, amit utómunkázni kell. De ezek csak jótanácsok, nem kell tőle nagyon félni, nem olyan durva, mint első olvasatra. Pár centi után rá lehet érezni, hogy mit "szeret" az anyag és az adott eszköz párosa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest