- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
ULPIUS #20175 üzenetére
Marógép, vízsugaras, vagy lézeres vágógép. Sarokcsiszolóval is vágható szépen az alumínium, nem kell ettől igénytelennek lennie. Ha kör alakú vágatok is megfelelnek akkor esztergán is kivitelezhető a dolog, vagy pl. körkivágóval is elfogadható végeredményt lehet elérni...
(#20173) vendingo: ahogy Barret001 kolléga is írta egy 1A-es adapter már bőven elég két átlagos ventihez. A bekötés szerintem elég egyértelmű + megy a venti piros kábelére, - a feketére. Simán összesodorhatod a vezetékeket, aztán mehet rá egy kis forrasztás, vagy zsugorcső, szigetelőszalag. A műhelyem szellőztetését is így oldottam meg és lassan 10 éve jól működik a "rendszer" (4 venti, 2 be-, 2 kifúj), pedig csak összecsavartam a kábeleket meg dobtam rá egy kis celluxot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Vegyszerek, permetezés, Élettani hatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest