- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Egy ps3-at szeretnék rákötni egy monitorra, aminek csak hdmi bemenete van, és egy pc-s hangfalra, aminek pedig csak 3,5 jack apa.
A ps3 nál lehet állítani hogy a kép hdmi-n menjen ki, ezzel nincs is gond.
A hangot viszont úgy próbáltam hogy rca-an adja ki, amihez pedig csináltam házilag egy ilyen átalakítót.
Annyi hogy az enyém 1 db kábelre van felforrasztva 2 rca anya, és egy 3,5 jack anya.
A probléma az hogy alapból zúg mint állat. Megnéztem többször is a kontaktok rendben vannak a forrasztott kábelen. A ps3 rca kábel se kontakt hibás, és a pc-s hangfal se búg alapból, csak akkor ha rádugom az átalakítót.
Ha az átalakító van csak rajta akkor nagyon halkan búg, ezzel még talán ki is lennék békülve, de ha összevan kötve a ps3-al akkor viszont nagyon búg...Ez mitől lehet?
Nem vagyok egy nagy teknikai zseni, könnyen lehet hogy én néztem be valait.
Egyáltalán ez megoldható lehet, hogy a ps3 rca apa hang kimenetét rávigyem egy pc-s hangfalra, aminek 3,5-es jack apa a bemenete?A választ, segítséget előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest