- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Van nekem egy DFI Lanparty NFII Ultra B alaplapom, és csináltam rajta egy kis modot. Nem nagy, de a megfelelő stabilitáshoz bőven elég! A házamon pedig a jobb szellőzés érdekében végeztem átalakítást! A képeken nem látszik, de a gépem oldala teljesen 3mm-es Akváriumüvegből van kialakítva!
[link]
Ide raktam egy Chiphűtőt, mert elég meleg volt szegényke, pedig még most nem is használom a satát...
[link]
Lecseréltem az alaplap szegényes hűtőjét egy Zalman NBJ-32-re, meg raktam az alaplap CPU-t tápláló Mosfetekre is egy-egy chiphűtőt....
[link]
Ezeket a ventiket azért raktam be, mert alapból elég ratyiul szellőzik a házam. A lyukakat kivágtam, így több levegőt tud fujni a két venti. Ráadásul még többet akartam kihozni, és ekkor kivágtam az előlapot, és szúnyoghálót raktam rá. Ekkor jöttem rá, hogy jó Porszűrőnek is....
[link]
Itt látható, hogy hátul is ki van vágva a ventihely. És még láthaó az is, hogy a táp helyére egy plexiből készült hátlap van egy ventivel, és egy kapcsolóval....
[link]
A tápot pedig felraktam a gépházam tetejére. Sokkal jobb lett a szellőzés, és a tápomban lévő venti sem forog annyit. Minderre azért volt szükség, mert nem fért be a házba a régi
zalman hűtőm miatt.
Ezekkel a módosításokkal sikerült elérnem, hogy az alaplapom alpfeszen, tehát 1.6Voltos chipfesszel megy 230-as FSB-t, és nem megy fel a hőmérsékelte 40 fok főle. A CPU-m hőmérséklete 11x200-on 1.525V-al 37fok, a két vinyóm hőmérséklete 31fok(80-as) és 25fok(160). Mindezt durván 25-30dB-vel produkálja...
Majd még moddolok, de most várom a Geil ramjaimat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egérpad topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5G-s szettel frissült az Infinix belépő modellje
- Automata kávégépek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Borderlands
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tenisz topic
- További aktív témák...
- be quiet! Pure Power 12 M 850W 80 PLUS Gold
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest