- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
de pl a GT SB 8 centiset nagyon ajánlották mert letekerve sincs motorhangja vagy mi meg nem széljazos
tápba kellene és én is néztem a Coolinket is meg a potit is hozzá
otthon találtam potit de túl erős volt és egy miliméter fordítás után megállt a venti
szóval ez az olcsó Coolink poti meg az SB az nem jó a tápba?
csak egy sima netes gép 300Wos táppal szóval semmi tuning cucc meg ilyen
egy sima halk gép minden amit lehet passzívan
ezért szeretnék potit meg most sorba van kötve egy Titan meg egy Whisper 4es ventija 12volton és elég gázos módon tudtam csak megoldani
meg ja így ha netán kicsit másra használom a gépet akkor csak egy csavarás és a táp is jobban hűtve lenne
szóval ne mértettem azoknak a boltoknak a nevét
Pesti boltok ezek?
legalább vagy 2 potit vennék meg egy Silent Blade vagy akkor Coolink 8 centis ventit -
dokesz007
aktív tag
Én revolteket javaslok, radikalmodon van is róla cikk, nem tok linkelni mert most v.miért nem jön be az oldal....5,25(4600) és 3,5(3400) méretben ugyan azt tudja mind a 2 csak más áron...Én kicsit választottam és feketét(szürke/ezüst is van)...Nekem jó, hogy másnak is azt nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest