- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Matteo005: 9800X3D
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
de pl a GT SB 8 centiset nagyon ajánlották mert letekerve sincs motorhangja vagy mi meg nem széljazos
tápba kellene és én is néztem a Coolinket is meg a potit is hozzá
otthon találtam potit de túl erős volt és egy miliméter fordítás után megállt a venti
szóval ez az olcsó Coolink poti meg az SB az nem jó a tápba?
csak egy sima netes gép 300Wos táppal szóval semmi tuning cucc meg ilyen
egy sima halk gép minden amit lehet passzívan
ezért szeretnék potit meg most sorba van kötve egy Titan meg egy Whisper 4es ventija 12volton és elég gázos módon tudtam csak megoldani
meg ja így ha netán kicsit másra használom a gépet akkor csak egy csavarás és a táp is jobban hűtve lenne
szóval ne mértettem azoknak a boltoknak a nevét
Pesti boltok ezek?
legalább vagy 2 potit vennék meg egy Silent Blade vagy akkor Coolink 8 centis ventit -
dokesz007
aktív tag
Én revolteket javaslok, radikalmodon van is róla cikk, nem tok linkelni mert most v.miért nem jön be az oldal....5,25(4600) és 3,5(3400) méretben ugyan azt tudja mind a 2 csak más áron...Én kicsit választottam és feketét(szürke/ezüst is van)...Nekem jó, hogy másnak is azt nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest