Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
flatcoke
csendes tag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Már e-mailben is válaszoltam, de azért a többiek megnyugtatása végett ide is beírom a lényeget!
Borítsunk fátylat a dologra és szerkesszük a lapot együtt, a többiek, és a saját örömünkre!
:-) -
Papa-Georgo
senior tag
Hella!
Ha esetleg úgy tűnt volna, akkor most ezt szeretném eloszlatni, de semmi féle ''harag'' nem jelent meg ezzel kapcsolatban nálam, szóval ez no problem.
Illletve, ha levél:
Abszolute nem gond, ha együtt csinaljuk, söt szerintem kifejezetten jó is,
mivel több szem többet lát.
iletve:
Okés, sajna még nem nyultam hozzá, de mire hazajössz lesz változás!
Nálam ez volt az utsó levél.
Ezek alapján sztem legalábbis én úgy gondolom, hogy félreértés áldozatává váltam(unk). Gondolom ez akkor az én hibám, mert félreértettem, de ezek után akkor minden tisztázva lett. szerintem.
BÁRMILYEN ROSSZALLÓ MEGJEGYZÉSÉRT EZÚTN KÉRNÉK ELNÉZÉST!
Ha mind ezek után, még úgygondolod, hogy belemennél abba, hogy társszerkesztő legyek, akkor szívesen belemennék.
Idézet: ''...több szem többet lát'' :)
Remélem akkor sikerült tisztáznunk ezt a témát!
Üdvözlettel: Papa-Georgo -
Joey_the_man
tag
meg is nézem nyomban...
-
Joey_the_man
tag
Király végre most már elmondható hogy ''minden'' szerepel a lap.hu-n.. :)
-
flatcoke
csendes tag
Akkor válaszok sorba mindenkinek:
Papa-Georgo: Ha már nem privátban kerestél meg, akkor tisztázzuk itt a dolgot.
Igen, megváltoztattam a jelszót, mert ha jól emlékszem azt írtad, hogy:
''Lenne egy javaslatom, ha nem lenne gond. Én szívesen átadnám a szerkesztési lehetőséget, így maradhatna az oldal mod.lap.hu vagy ha gondolod átlehetne nevezni amire akarod. Mivel a téma engem is érdekel, és ha ez megoldható akkor szívesen lennék társszerkesztő, ha gondolod besegítenék ha nem gond. Persze megértem ha, úgy gondolod hogy egyedül szeretnéd csinálni, és teljes mértékben el is fogadom, de ha esetleg mégis úgy gondolod hogy nem ''zavarnék'' akkor szívesen segítenék.''
Azután néhányszor váltottunk, levelet, de mivel te elmentél nyaralni, és utólsó levelemre nem válaszoltál, így gondoltam megvárom amig jelentkezel, mert én nem zárkozom el attól, hogy közösen folytassuk a továbbiakban, mivel ezt beszéltük meg korábban, én nem felejtettelek el, csak te nem jelentkeztél..., gondoltam ha neked nem fontos, akkor én mit erőlködjek vele.
Mivel a fenti szövegben is jól látszik, hogy átadtad a szerkesztési jogot, ezért az ezzel járó dolgokat is átalakítottam, kezdve a jelszóval..., gondolom ez azért megbocsájtható...
Ha jelentkeztél volna, és nem ide írod a véleményed, akkor már rég szerkeszthetnénk együtt az oldalt, és szerintem ez a lényeg..., nem igazán értem miért nem kerestél meg amikor nem tudtál bemenni a régi jelszóddal?
Na mind1! Várom a jelentkezésed emailben...
adriankoooo: a tipp- részt beillesztem... :-)
zsoltee10: köszi a jókivánságokat, de ezt mindenkinek köszönöm, a bolt részen, de egyébként mindenhol lesznek frissítések, csak mostanában el vagyunk havazódva a Modder, és Tuning verseny szervezésével, amit majd szept végén fogunk tartani Budapesten...(egy-két nap és fent lesz róla az infó azoldalunkon!)
Slug: mégegyszer köszi, hogy felhítvtad a figyelmemet a hibás linkre! Ha máskor láttok ilyet akkor dobjatok, meg egy maillel...
Üdv mindenkinek! -
slug
senior tag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Remélem nem levéltitok sértése (de már mér lenne az!?), azt írta, hogy még pár hete működött (gondolom nem tudthatta, hogy megváltozott), és most javítva lett!
-
zsoltee10
addikt
:)
A kezdő oldal a PH! marad. :) Remélem folyamatosan frissülni fog. Kár, hogy még csak egy bolt van ami mod cuccokat forgalmaz. Ebben is lesz előrelépés gondolom/remélem. -
adriankoooo
senior tag
Hazai Fórumok, modder témákkal
HardwareOC (tipp)
Prohardver!
Számítógép
Terminál
HWSW
Hardwe Hunpage
innen hiányzik valami! a prohradvernál nincsen (tipp) -
Papa-Georgo
senior tag
kíváncsi lennék mondjuk flatcoke válaszára ezzel kapcsolatban
-
Papa-Georgo
senior tag
amúgy még egy csomó linket én raktam be annó, csak aztán nem volt még elég, és gondoltam hogy majd még csinálom, csak szóltak hogy mivan, aztán gondoltam nem baj ha vki mással csinálom közösen.
úgylátszik ez lett belőle -
Papa-Georgo
senior tag
ettőlp függetlenül grat hozzá
-
Papa-Georgo
senior tag
egyrésze még az én maradványom, de legalább fent van az én ''modder'' oldalam is. ez jópont,
de legalább szólhattak volna nekem is -
Papa-Georgo
senior tag
Hmmm...
Csak annyit tennék hozzá hogy ez az ''én'' oldalam. volt
mert egy kedves emberrrel felvettem a kapcsolatot, és megbeszéltük hogy együtt fejlesztjük majd. Minden szépen ment csak hopp emberem sehol, jelszó nem jó gondoltam nem gáz.
De ha így látom hogy megszületett az oldal, örülök is neki, meg nem is. -
flatcoke
csendes tag
Beindult a mod.lap.hu!
A lista közel sem teljes! Az ajánlott modder linkeket e-mailben megírhatjátok, az info@radikal.hu címre! Köszönjük!
A RadikalMod csapata!
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Formula-1
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen házat vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest