- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Andrew_31 #639 üzenetére
A CC401BT szoftveresen egyben van. A wifijel és a kapcsolati sebesség nem erőssége (szokásos 3-5 MB/s), viszont azt nálam stabilan tudta. Acces pointként is stabil. A bt is rendben van. Olvastam, hogy a bt és wifi nem szeretik egymást. Remélem, ezt majd tudom tesztelni. Lanon (Asix 88772) is a szokásos 7-10 MB/s -t hozta. Az új Dolphinnal velem teljesen feledtetni tudta a PC -s netezést. Amiben kicsit "más", az az, hogy kikapcsolásnál teljesen leáll és a TV -vel együtt éled. Persze ennek hasznossága relatív, mert a monitorhoz nincs IR táv és hiába is lenne, mert a DVI nem ad "ébresztő" jelet. De sztem ez némi fájlátirogatással megoldható. No, ez volt az "A" oldal, fordítsuk meg a lemezt. Bootnál elfelejti, hogy usb hangra volt állítva. Ezt is orvosolhatónak láttam. "Parasztmódszerrel" (input tap) már átváltattam, de ez nem túl elegáns. Filmeknél akadás, laggolás van. Sztem nem az adatáramlással van a gond, hanem "elfelejti" frissíteni a képkimenetet. Vannak rá "csodakernelek", amikkel állítólag nem csinálja. Először egy Vondroidost próbáltam, de nem hogy a videólagg nem múlt el, de mindenhol foltozgatni kellett a romot, hogy egyáltalán működjön. Aztán Neomode 1.3 -asa jött....volna, mert a flashelésnél "úgymaradt" a kütyü. A CC azt mondta, hogy csak tetszhalott. Remélem, igazuk lesz és azt is, hogy kiderül, miért történt ez. A gyári rom dmesg -je alapján van egy sejtésem, de erre szeretnék 100% -os bizonyítékot, mielőtt bárki munkáját kritizálnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Battlefield 6
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest