Új hozzászólás Aktív témák

• Gabócza

senior tag

Sziasztok,

van egy T-R42-es (RK3188-as) androidos boxom. Lecseréltem a hagyományos tv-m egy LCD-re és mióta a HDMI kimenetet használom, azóta a TVGO nem hajlandó működni. A hibaüzenet:

"Hiba történt a lejátszás során! Kérjük próbáld meg újra betölteni a filmet! [-1003, -5]"

Próbáltam mindent, eltávolítottam, újratelepítettem, de semmi se használ. Mivel rootolt a box, ezért a 12-es végű TVGO-t használtam eddig, és analóg kimeneten szépen működött. (Már amennyire ez a felhasználóbarátságtalan f*s TVGO működni tud.)

Van valami ötletetek? Köszi...

Okostv-t vettem (Samsung H6400) és azon is van TVGO, így kipróbáltam azt is. Wifi-n abszolút nem működött, Etherneten már igen, de iszonyat lassú a csatornák közötti léptetés a műsorújságban. Néha gondol egyet és a következő csatornára lépés helyett átugrik a következő napra. :Y A kedvencek szerinti rendezés itt úgy működik, hogy csak azokat a csatornákat mutatja, amiket a kedvencekhez adtam. De ha kiválasztok egy csatornát hogy nézzem, ha kilépek belőle, visszalép az alap csatorna rendezéshez. Nem hittem volna, hogy ezt mondom de az okostv-s TVGO-hoz képest az androidos egy kész csoda...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés