Új hozzászólás Aktív témák

• nandris

aktív tag

válasz interstate76 #3120 üzenetére

Torrent nem érdekes, arra van NAS, webkamera sem, ami van azt se használom, wifi nem fontos, van a t-home-os routerban, meg jól működik még a régi asus wl500gp is. (Abból sokat ki lehetett hozni, el sem adnám semmiért) Net esetleg néha néha, filmek, normál avi, max 720p. A tévém úgyse tud többet, amire másikat veszek addigra ez is elavul. Azért gondoltam egy ilyen kütyü beszerzésén, mert a NAS- ról közvetlen tudnám lejátszani a tartalmat, és nem kellene a gépemen keresztül, mert sokszor a nejem nézne valamit, akkor a masinám foglalt, én meg malmozhatok. Mindegy, sorolhatnám. Szeretek youtubon is barangolni, és egy hosszabb műsort a tv-n kényelmesen nézni. (Vidd oda a gépet dugdosd össze......) Szerintem akinek van érzi az előnyeit. Várhatok vele, mert nyáron amúgy is sok más jó programot tudok (Munka, meló, gálya) :DDD De azért úgyis beszerzek egyet záros határidőn belül. Már csak a típus a kérdés. :) Ha meg nem média lejátszásra való, akkor mi a sz@rra jó? Hú de okos lett a tv-m, vagy mégse? A vége egy kis gonoszkodás, bocsi! :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés