Új hozzászólás Aktív témák

• zsiz

őstag

válasz sittes79 #2383 üzenetére

Én is ilyet vettem, konkrétan ezt az 5 portos távirányítósat, ettől az eladótól és gond nélkül megjött.
    [link]

Ám nem volt olyan jó mint amire számítottam. A beltérit és az xboxot gond nélkül kezelte, a mini pc-t viszont nem. Csak úgy volt kép, ha először bedugtam a tv-be, lehúztam a tálcát, átdugtam a hdmi elosztóba. Így tudtam használni, viszont ha kb fél percnél tovább elkapcsoltam az elosztót másik portra, majd vissza akkor a minipc már nem adott képet. Egészen addig amíg ki nem húztam az elosztóból, valamint a tápot is, közvetlen bedugtam a tv-be és a konnektorba, lehúztam a tálcát, majd visszadugtam az elosztóba. Szóval körülményes volt, és pont a lényegét vesztette el.. hiszen a sok kábel ki-behúzogatást akartam elkerülni vele.

Nem akarlak lebeszélni erről a cuccról, mert egyébként tényleg okos dolog. Csak nekem (és ha jól emlékszem mások is jelezték) nem vált be a minipc-hez. Ha csak a upc és az xbox volt rákötve akkor semmi gond nem volt, tudtam ide-oda kapcsolgatni.

Ha érdekel ennek a topiknak a 9574. hozzászólásánál vettem a switcheremet, olvasd át mit beszéltünk akkor róla.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés