- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nextman #1763 üzenetére
Ez nem az én álláspontom volt, hanem Neomode -é. Ott van a rom első hsz -ében. Itt arról van szó, hogy jelenleg nem találja rá a megoldást. Abban igaza van, hogy nagyon sok felhasználónak nem fontos és inkább publikálja a romot ezzel a hiányossággal, mint hogy ne használhassa az sem, akinek egyébként nincs szüksége kékfogra. Szerintem ez teljesen rendben van. Arról nem is szólva, hogy teljesen ingyen, önszántából fejleszt és ingyen teszi közzé. Így pláne nehéz lenne belekötni abba, hogy mit és milyen hiányosságokkal publikál. Ez egy olyan étterem, ahol ingyen van a kaja, de csak két tétel szerepel az étlapon: a kéri és a nem kéri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Cyberpunk 2077
- Milyen nyomtatót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Suzuki topik
- Windows 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest