- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
justice84
aktív tag
Köszönöm az eddigi felvilágosítást! NEM gondoltam,hogy ekkora "háború" lesz itt. Megértem mindenkinek az érveit.Senkit nem akarok védeni de Somatom első hozzászólása, első mondata "Ilyen kérdésre csak szubjektív választ kaphatsz". Ezt a plusz információt tudomásul vettem és így kutakodtam tovább több fórumon.Mivel nem szeretnék "lutri"-ra megvenni olyat ami lehet nem is megfelelő számomra.
Direkt nem írtam melyik típusokat néztem ki mert a már elégedett vagy elégedetlen vásárlók SZUBJEKTÍV véleményére voltam kíváncsi ezügybe. Számomra hasznos volt hogy valaki megemlítette, hogy Mali GPU legyen ne AMD, illetve hogy ellenőrizzem a doboz mit tartalmaz,eddig erre senki nem figyelmeztetett!
Mivel eddig az Rikomagic MK802 típusait nézegettem, de AMD GPU-s így erről leteszek (jatítsatok ki ha nem)
Alszok még rá egyet és iMito MX1,iMito MX2,MK808 közül választok mert ezt a 2 típust ajánlották a legtöbben.Köszönöm még egyszer a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Revolut
- LEGO klub
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- 2TB - 2,5" SAS - HDD - HP MM2000JEFRC 2Tb HDD - új dobozos
- HP UPS R5500 XR intl (326528-002) - Szünetmentes tápegység
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Asztali PC , i7 6700K , 1660 Ti , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- AKCIÓ! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest