- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Apika
addikt
CHS - Karrierlehetőségek - Jelenleg nincs megüresedett állás vállalatunknál!
Most olvastam a honlapjukon... -
fLeSs
nagyúr
hehe...
én a CHS-ből jöttem a PROHARDVER!-hez.
fizetés maximum minimálbér, ugyanis gyönyörű szép vetésforgó van odabenn. ha vkinek nem tetszik vmi, akkor mehet a pics@ba. van helyette és a helyére más jelentkező.
szervízben is dolgoztam: jófejek vannak, de sok a szopás, és mivel új lennél, ezért mindent te csinálnál :D
1ébként nemtom, biztos hogy a szervízbe akarnak felvenni? tudtommal ott minden hely betelt (legalábbis amikor még ottvoltam), nem a gyártásra mennél?
Sefter: te mikor dolgoztál ott? és pontosan hol? -
iwu
addikt
utoljára az, sulinet:érdeklődöm (miután a kisker mindenre azt mondta nincs, nics...má nem akartam zaklatni a kiskert), hogy mit lehet kapni akkó...erre a csaj a chs telefonjánál:Maga wiszonteladó? nem, akkor mit telefonálgat? paraszt meg a szomszéd...bár elhiszem, hogy sok a gondjuk, de nem ez a stilus akkor sem!!!
-
zrubi
senior tag
Én egyszer voltam náluk meghallgatáson, akkor web-programozót kerestek. :DDD Mondtam a fizetési igyényemet, erre ő is mondott egy összeget, amin csak nevetni tudtam, és sok sikert kívántam neki a munkatárs kereséshez :DDD
Ja és ö ott valami nagy főnök lehetett, mert a többiek mind körülötte pitiztek :O
Persze mindez csak az én személyes tapasztalatom, és azt sem tudom kivel beszéltem, de ha tudnám sem írnám ide:P -
zrubi
senior tag
Én egyszer voltam náluk meghallgatáson, akkor web-programozót kerestek. :DDD Mondtam a fizetési igyényemet, erre ő is mondott egy összeget, amin csak nevetni tudtam, és sok sikert kívántam neki a munkatárs kereséshez :DDD
Ja és ö ott valami nagy főnök lehetett, mert a többiek mind körülötte pitiztek :O
Persze mindez csak az én személyes tapasztalatom, és azt sem tudom kivel beszéltem, de ha tudnám sem írnám ide:P -
Skica
őstag
Csak ugródeszka!Max 3-6 honap és csere.
-
Cefa
senior tag
Sziasztok!
Holnap megyek egy meghallgatásra a CHS-hez.
Többször is hívtak már szóval lehet hogy alkalmaznának mint számítógép
szervízest.
Az lenne a kérdésem hogy aki ismeri őket.
Mire számíthatok: fizetés, környezet, meló stb.
Csak azért kérdezem mert holnapra hívtak be de nem tartózkodom a fővárosban és ha értelmetlen felmenni mert Tré a meló vagy ki akarnák szúrni a szemem egy huszassal akkor nem utaznák potyára 8 órát.
Köszönettel.
Cefa
Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest