Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok!
Zoltan_B nevű taggal kapcsolatban lenne pár kérdésem és tanácsot szeretnék, hova forduljak? Ezt vásárolta meg tőlem még október végén, ráadásul összesen 3300 Ft-ért akarta megvásárolni szállítással együtt (2000+1499 Ft helyett), amibe én természetesen belementem. Mivel a "soha ne utalj előre" című kulcsmondatot szem előtt tartottam, így feladtam neki a csomagot, amelyet át is vettek az Isaszegi Tesco Foxpost automatánál 2022.10.21-én.
A megbeszélt 3300 Ft-ot azóta sem utalta át az illető, holott már rengeteg privát üzenetet írtam neki, a megadott e-mail címre is írtam ("3300 Ft-ban állapodtunk meg, mivel nem utánvétes csomagról van szó és nem az átvételkor fizetendő volt, így kérlek utald át számomra a megbeszélt összeget!
8 nap után talán jogosan "követelem".
" - EZ AZÓTA MÁR TÖBB NAP!)
Nem egy hű de nagy összegről van szó, de akkor is nonszenz az egész, ráadásul látom, hogy naponta többször is belép, de üzenetekre nem válaszol. Prámium tag, remélem nem valami moderátor.
Köszönöm szépen a segítséget!
Üdv. mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- További aktív témák...
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest