- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
king1367
csendes tag
Történetesen fogalmam sincs. Reggel még minden gond nélkül ment. Mikor este néztem volna a fiókot, írja a telefonom, hogy ehhez a fiókhoz nem megfelelő a jelszó. Újragépeltem, nem ment. Gépen is megnéztem, ott sem. Nagy nehezen sikerült visszaszerezni, persze rögtön új jelszó, meg miegymás. Nem gondoltam volna, hogy ide is befészkeli magát.
-
king1367
csendes tag
válasz
baluka6 #1232 üzenetére
Akkor jelezném, hogy kedves Szendrővári úr az én accomat használta az elmúlt 3-4 napban. Ha valaki tudja, merre lehet elérni, kérem jelezze. Nem szép dolog belépni a Gmail fiókomba, majd onnan ide, megváltoztatni a jelszót, és se szó-se beszéd üzletelgetni. Legalább az e-mailt átírhatta volna. Az elmúlt 30 percben két jelszóemlékeztetőt is kért a mailemre. Ezzel csak mondanám, hogy valószínű nem saját regisztrációval, hanem innen-onnan leakasztott accountokkal üzletel.
Ha valaki tudja elérhetőségét (e-mail, telefon), kérem írjon PÜ-t. Senkit nem akarok megkárosítani/feljelenteni, viszont egyrészt szeretném visszakapni az accomat, tisztán, másrészt azt akarom hogy Ő is zárja le az üzleteit amit a nevemmel nyitott.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Formula-1
- Spórolós topik
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M710S SFF i5 6500 + 16 Gb Samsung 2.133 Mhz + 256 Gb Samsung NVME
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- i7 8700/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- 50napot futott! MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest