- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Változások a Prohardveren
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka6
aktív tag
Sziasztok
"mazin" felhasználóval kapcsolatban lenne problémám. Elutaltam neki egy telefon vételárát, 81 ezer forintot, amit még nem sikerült megkapni. A probléma az lenne, hogy ma reggelre véglegesen kitiltották az oldalról, így nem tudom Őt elérni. Mit tudok ilyen esetben tenni? Esetleg egy moderátor tudna segíteni, hogy mi volt a kitiltás oka?
Ha ma esti nem jön a futár, akkor feljelentést teszek, valamint meg van a bankba befizetett összegről a szelvény, amin szerepel számlaszáma és a neve is. Amikor fizettem, akkor a hölgy megerősítette, hogy az illető, Szendrővári Tibor nevén van a számlaszám.
Amivel nem számolt az emberem, az az, hogy a családban van rendőrségi dolgozó, így nem lesz nehézség megkeresni a lakcímét.
Ha valakinek van valami ötlete, kérem segítsen!Szerk: az ki aradt, hogy azért mertem előre utalni, mert több mint 2 ezer napja volt beregisztrálva. gondoltam, hogy akkor megbízható, de már erre se lehet adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest