Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz cof #2977 üzenetére

Direkt azért írtam ezt a szöveget, mert inkább Foxpost-tal adtam volna fel, az sokkal tisztább. De ő rögtön utalt, gondoltam, hogy ha neki ok, akkor nekem is.

BiP: Nyilván nincs meg a blokk, szerintem rögtön eldobtam. :U

Jah, tanultam belőle. Nem lesz innentől posta opció, sehogy a hirdetéseimben.

Köszi a válaszokat!

• .LnB

titán

Sziasztok! Segítsetek légyszi! Tanácsra, véleményre lenne szükségem.

Van az alábbi hirdetésem: [link]

Jelentkezett egy eladó, aki postával kérte. Én erre az üzenetére a következőt válaszoltam:
    "Holnap tudnám feladni postán. De postán az 1000ft-os, az sima küldemény, nem elsőbbségi, és ajánlott. Szólok, hogy ne legyen félreértés. Viszont így is meg szokott érkezni másnap, vagy max harmadnapra."

Kiegészítve az utalási adatokkal. A vevő, válasz nélkül utalta a pénzt. Majd megírta a címét. Én pedig 11-én, szerdán, feladtam a játékot.

Ma megkeres, hogy a csomag még nem érkezett meg. Adjak csomagkövetési számot. Válaszoltam, hogy nincs tracking, mert sima csomagként kérte. Erre felháborodik. Szépen megkértem, hogy olvassa már el, hogy mit írtam. De megnyugtattam, hogy nem akarom átverni, és nem hagyom sz*rba, max felezünk, és a felét visszautalom.

Erre most ott tartunk, hogy elég "érdekes" hangnemet üt meg. Hogy amit írtam az nem helyes, és miért nem ajánlottan adtam fel. És az egész az én saram.

Nos. Én egy lelkiismeretes ember vagyok, és tényleg nem szeretnék átverni senkit, főleg nem itt PH-n. Ezért akár a teljes összeget is visszafizetném. Viszont a stílus, amit hoz az eladó mostanra, az eléggé felcsesz. Nem is válaszoltam a legutolsóra.

Ráadásul megnéztem, egy friss újonc, nulla komment, nulla értékelés. Én bízok az emberekbe, és jóhiszemű vagyok, de már az is felmerül bennem, hogy át akar verni. És pontosan tudta, hogy ezt eljátszhatja ha sima csomagként küldöm. Vagy nem tudom...

Szerintetek? Megmondom őszintén, már cseppet sem hajlok arra, hogy a teljes árat visszautaljam neki.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés