- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
Lehet 5-10 munkanap simán az egyszerű levél. Bár én nem spóroltam volna ezen mert valami 50-60 Ft az elsőbbségi felára, és még akkor sem tudod bizonyítani, hogy átvette csak abban az esetben már másnap is odaérhetett volna, de az előző héten mindenképp.
De ajánlottan sem lett volna vészes, talán 300 Ft-tal több. Azért friss újoncnak semmiképpen nem adtam volna így fel cuccot. Legalább tanultál az esetből.
-
BiP
nagyúr
Postáról a blokk csak megvan, remélem. Azt küldd el neki fényképen, hogy rajtad nem múlt, Te feladtad, türelem.
Igaz, még mindig benne van, hogy a postán tűnt el, de ha azt nézem, ma még csak a 3. munkanap van múlt szerda óta, sima, "mindenmentes" levélküldeménynél ez meg simán benne van a pakliban. A héten várhatóan megérkezik.
Ő ezért a szintű szolgáltatásért fizetett, fogadja el. Ha azt szeretné, hogy ajánlottan add fel, kérje úgy, és fizesse meg a felárat, tiszta sor.szerk: amúgy én is egyetértek abban CoF-fal, hogy ennyi felárat megér a dolog.
(volt már, hogy simán kérte, de én inkább feladtam ajánlottan, hogy legyen nyoma, ennyit áldoztam rá).
Új hozzászólás Aktív témák
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest