Hirdetés
- Yézi: Blekk Frájdéj
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bortschy
csendes tag
válasz
raziel01
üzenetére
Sajnos későn derült ki számomra, hogy itt nem egy, hanem két cég dolgozik, és gyakorlatilag ha az XPS-t megbízom egy csomag elszállítására, akkor a DPD viszi el a csomagot. Nem hiszek az ilyen kooperációkban, így ha ezt hamarabb tudom, akkor nem éltem volna a lehetőséggel.
Árban - mint utólag kiderült - szándékosan nyomott árakkal dolgoztak, így nem csoda, hogy szinte mindenkinél jobb ajánlatot tudtak adni. (A GLS ennek a dupláját adta árajánlatként)A lényeg, hogy mire rájöttem, hogy gond van, mindkét csomagom náluk volt.
Plusz infó: tegnap nyomoztam, kiderült, hogy az XPS becsődölt, hétfőtől nem dolgoznak. A kollégák két hónapja nem kaptak fizetést, és a tartozások miatt felszámolták a komplett autóflottát, a számítógépeket stb.
Nagyon sok cégnek és magánembernek tartoznak, főként az utánvételi összegekkel.Ami a jó hír, mivel már nem elérhetők, remélhetőleg nem fognak új embereket megkárosítani...
Bár még nem adtam fel teljesen, lassan kezdek örülni, hogy nálam "csak" az a 38.000 Ft bukott...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Okos Otthon / Smart Home
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- Arc Raiders
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Gyúrósok ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi