Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bortschy
csendes tag
válasz
raziel01 #397 üzenetére
Sajnos későn derült ki számomra, hogy itt nem egy, hanem két cég dolgozik, és gyakorlatilag ha az XPS-t megbízom egy csomag elszállítására, akkor a DPD viszi el a csomagot. Nem hiszek az ilyen kooperációkban, így ha ezt hamarabb tudom, akkor nem éltem volna a lehetőséggel.
Árban - mint utólag kiderült - szándékosan nyomott árakkal dolgoztak, így nem csoda, hogy szinte mindenkinél jobb ajánlatot tudtak adni. (A GLS ennek a dupláját adta árajánlatként)A lényeg, hogy mire rájöttem, hogy gond van, mindkét csomagom náluk volt.
Plusz infó: tegnap nyomoztam, kiderült, hogy az XPS becsődölt, hétfőtől nem dolgoznak. A kollégák két hónapja nem kaptak fizetést, és a tartozások miatt felszámolták a komplett autóflottát, a számítógépeket stb.
Nagyon sok cégnek és magánembernek tartoznak, főként az utánvételi összegekkel.Ami a jó hír, mivel már nem elérhetők, remélhetőleg nem fognak új embereket megkárosítani...
Bár még nem adtam fel teljesen, lassan kezdek örülni, hogy nálam "csak" az a 38.000 Ft bukott...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP OMEN Transcend - 32", OLED, 3840x2160, 240Hz, G-SYNC, FreeSync, 0,03ms, HDR - Új - Eladó!
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- Thermaltake Level 10M gaming mouse egyedi gamer egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest