Hirdetés
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigG.(nnnnn)
tag
igazad van nem ide kellett volna írni...
ez a színtévesztős dolog csak egy felvetés volt, nem hivatkoztam rá.
De ha úgygondolod hogy egy minden szabályt bekéne tartani szóról szóra akkor hát ez van. Több 100 ezren kelnek át nap mint nap piros lámpákon, kíváncsi vagyok hány embert bűntetnek meg közülük.
Végül pedig nem azzal volt gond, hogy betartatta a szabály, hanem a stílusával és a modorával, "hogy mit képzelek én hogy Ő elötte merek átkelni a zebrán amikor az piros"
elmondta hogy csekk vagy feljelentés és még fel se eszméltem, hogy mi van már megírta a feljelentést, rádásul kontaklencsét hordok, és aznap eléggé szúrta a szemem, nemértem mért nem tudta felolvasni mégegyszer...
az a stílus, hogy ő az isten itt és hogy bármit megtehet mert Ő RENDŐR szerintem undorító.
ezekután vagy 80-al elhajtott a szemembe verve a köveket meg a port, ezekután te azt várod hogy még én adjak igazat és szégyeljem el magam?!
és ezekután azt hallom vissza a felettesétől, hogy teljesen normális volt velem??
na álljon meg a menet szerintem jogosan akarom kicsit megleckéztetni
mellesleg ez a rendőr ilyenekre megy, barátomat azért bűntette meg mert egy pad tetejére ült, szerinted ez normális? A helyett hogy a bűnőzőket üldözné meg keresné ezzel tölti el a munkáját...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Crypto Trade
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Logitech G923 PS4/PC kormány
- Segway Ninebot by F2 Plus! D 27% számlával - kiállítási
- Dell latitude 5411 i5-10400H/8gb ddr4/250gb m.2/ töltő ( szépséghibás laptop)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest