- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Ma apród.hu-n találtam egy Galxy tab 2 őt 25 e ftért. Felhívtam az eladót, telefonon elmondta, garanciapapírjáról van fent kép is. Előre utalni semmiféleképp nem szerettem volna. Max vaterán teszem meg sok-sok pozitívos felhasználóval. Természetesen felajánlottam neki, hogy a szállítási költséget előre elutalom. 3000 ft ot kért 6 órás szállítással az utalás időpontjától megérkezve. Kérdeztem, hogy a csomagot ki lehet e bontani fizetés előtt (akár a futár bontsa ki, csak legyen benne) azt mondta, hogy a futárnál nem is kell fizetni, ad egy (sárga?)csekket és egy számlaszámot és választhatok, hogy melyik a szimpibb. A postaköltséget a főnökasszony számlájára kellett utalni (én egy 25-30) év körüli uriemberrel beszéltem. Szerintetek vonjam vissza az utalást amíg lehet reggelig, vagy tényleg van ilyen szállítási módszer? Nekem ez az egy bűzlik benne csak.
Köszi a válaszotokat előre is!
Flegga
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Akciókamerák
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- További aktív témák...
- MSI GTX1660 super 6gb új állapot OEM 2db.
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- GAMER PC! i7 12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE - OLED 240HZ
- Belépő GAMER PC! i5-12400F / RX 6600 XT / 16GB 3200MHz / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest