- gerner1
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHROMED7
tag
válasz
petyametyo #849 üzenetére
Igen, én is látom, hogy hiba volt.
Úgy gondolkodtam, hogy neve, címe megvan, hiszen postai csekken kérte az utalást, amit csak személyes azonosítást követően lehet átvenni.
Ergo csak nem meri már így megtenni, hogy átver....de meg merte.Most utazzak le Miskolcra (10-12 ropi), ahol lehet(térségben eléggé gyakoriak ugye), hogy egy khm...népes kisebbségi társulat vár? Még ha sokan megyünk, akkor is előkerülnek a kaszák, kardok...ismerjük a hírekből.
A jó ár, meg valóban jó ár volt, de NEM ANNYIRA, hogy kimondottan gyanús legyen. 5 Ropival volt olcsóbb, mint amit legolcsóbban találtam Vaterán.
Fakk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest