-
LOGOUT.hu
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHROMED7
tag
válasz petyametyo #852 üzenetére
"Ezt Ö is tudta és pont erre számított"
Hja...én meg arra, hogy a 20 ropis határ még mindig 20 ropi, és nem 50. Mert nyilván a rendőrökkel szemben nem kapkodják a kaszát a tezsvírek sem...csakhogy a 20 immáron 50.
Nyilván ő már tudta ezt is
-
CHROMED7
tag
válasz petyametyo #849 üzenetére
Igen, én is látom, hogy hiba volt.
Úgy gondolkodtam, hogy neve, címe megvan, hiszen postai csekken kérte az utalást, amit csak személyes azonosítást követően lehet átvenni.
Ergo csak nem meri már így megtenni, hogy átver....de meg merte.Most utazzak le Miskolcra (10-12 ropi), ahol lehet(térségben eléggé gyakoriak ugye), hogy egy khm...népes kisebbségi társulat vár? Még ha sokan megyünk, akkor is előkerülnek a kaszák, kardok...ismerjük a hírekből.
A jó ár, meg valóban jó ár volt, de NEM ANNYIRA, hogy kimondottan gyanús legyen. 5 Ropival volt olcsóbb, mint amit legolcsóbban találtam Vaterán.
Fakk.
[ Szerkesztve ]
-
CHROMED7
tag
válasz #64791808 #835 üzenetére
Sziasztok!
Jogi segítség kellene, csalással kapcsolatban.
Apród.hu-n akartam telefont venni, egy magát kereskedőként megadó személytől.A telefon árának felét előre kérte postai csekken utalva (névre, címre), a másik felét a másnapi futárral történő kiszállításkor kellett volna fizetni. Az előleg 30 ezer frint volt, szóval elvileg már nem szabálysértési kategória.
Természetesen a telefon sosem érkezett meg, azóta a "kereskedő" nem elérhető, kinyomja a telefont.
Mivel postán személyesen kell átvenni a pénzt, ezért gondolom hogy ott megvan az, ki vette fel...ezt a rendőrség is be tudja kérni.
A feladóvevény természetesen megvan nálam...Hogy kell indítani ilyenkor a rendőrségi feljelentést? Mi egyéb kell hozzá?
pls Priviben is, mert azt hamarabb észreveszemÜdv!
PS: tudom, hülye voltam, de gondoltam a postai utalás nem anonim, hiszen nevet, címet adott meg...így csak nem kockáztatja azt, hogy átver....tévedtem
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Gitáros topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Diablo IV
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,