- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- KNOX a Samsung erődje!
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Köszi, mármint ismerem az eljárásokat, ezzel nincs gond (megtanultam és részben gyakorlom is pár éve ), csak érdeklődtem, hogy konkrét esetet is ismersz-e, ahol sikeresen felhasználtak fórumbeli vagy msn üzeneteket, vagy tudsz-e olyan technikai megoldást, amivel pontosabban azonosítani lehet, ki írta. Az IP címmel gond, hogy otthoni netnél ha dinamikus IP cím van, akkor változhat klikk, vagyis messze nem biztos, hogy egyáltalán egy adott lakcím alatti gépet azonosítani tudsz... Itt a pH!-n biztos akad, aki ért ehhez, de én úgy tudom, hogy alapvetően IP cím alapján nem feltétlenül lehet azonosítani valakit, vagy akár csak a számítógépét.
E-mail felhasználása persze mindennapos, de ellenérdekű félként szerintem ott is sokszor kétségbe lehetne vonni az író személyének azonosítását, kivéve persze ha a tartalma olyan konkrét dolgokra utal, amit csak a feltételezett írója tudhatott.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest