- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
harfalyra
újonc
Sziasztok, a MediaNetPlaza-tól rendeltem két pendrive-ot neten (szerencsére csak ezt) és voltam olyan okos, hogy előre utaltam, mondván, hogy így jóval olcsóbb a szállítási díj, naná, hogy kár volt. Mivel máskor is tettem már ilyet és megbízhatónak tűnt a webáruház, gondoltam miért ne. Tévedtem...lassan egy hónap eltelt és már kétszer küldtek e-mailt hogy csúszik a szállítás, majd a második késedelem után már e-mail sem jött. Természetesen se telefonon nem lehet elérni őket, se e-mailre nem reagálnak...Adjátok tovább, hogy kamu az oldal, nehogy más is bedőljön...
...ha valaki esetleg tud tanácsot adni, hogy milyen szervhez fordulhatok a panaszommal azt megköszönöm. Nem tudom, pl hogy a fogyasztóvédelem mennyire tevékeny a területen, annyit már tudok, hogy a rendőrségre nem lehet számítani....
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5 AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest