- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReR3ad
újonc
Sziasztok!
Pénteken sajnos én is bele futottam egy ilyen netes átverésbe, laptopról lett volna szó (félighibás) 13.000 ftot utaltam át neki azóta se kép se hang, ilyen mit tudok tenni ? tudom nem olyan egetverő összeg de tudnám másra is költeni szóval mit kellene tennem pontosan hogy vissza kapjam vagy vissza téritsék az összeget ? még a mai napot meg várom ha semmi akkor megyek a rendőrségre és feljelentést teszek de hogy csináljam nem nagyon értek a joghoz de láttam hogy valami polgári jogi kártérítési leírást azt pontosan hogy tegyem meg ? kérem írjon valaki privátot hogy milyen feljelentést és kártérítést kell kérjek hogy hogyan. Köszönöm szépen előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Képregény topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G7 - i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Intel Core i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest