- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
válasz
TechRobot #3734 üzenetére
Nekem amúgy is gyanús volt ez a lengyel kapcsolatos dolog, amiről egyik hirdetésében írt. Sajnálom
Nem először történik, hogy egy eladó eltűnik(kommunikációs fázisban), egy bizonyos ponton megszakítja a kapcsolatot, ezt párkapcsolati sémáknál ghostingnak hívják...vevőnél megértem, jön egy jobb ajánlat, megváltoznak a körülmények, de eladónál....
Szóval értem én, hogy csak létrejött üzletet lehet értékelni, de amikor 1 hetet beleteszek(mert nem tud rögtön válaszolni a kérdéseimre a készülékkel kapcsolatban, és többször rá kell kérdezni)...majd egy hét után, amikor már a találkát beszélnénk le...eltűnik, nem válaszol, miközben naponta 2szer bejelentkezik, szerintem ez megérne egy misét, egy semleges értékelést, kommentet vagy valamit, amire reagálnia kell.
Szerencsém volt, mert volt egy másik ugyanolyan készülék a piacon, végül jobb ajánlat is, de ez bosszantó, és a kevés tranzakciómból is minta alakul ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Autós topik
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Trollok komolyan
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hisense LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest