Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabró
tag
Sziasztok!
Nem károsítottak meg, viszont úgy tűnik, van egy fórumtárs, aki egyébként hibátlan értékelési statisztikával (119/0) rendelkezik, ugyanakkor - miután megalkudtunk - pár napja hiteget, hogy át fogja venni tőlem a meghirdetett terméket. Nem nagy truváj az egész ügylet, de szerintem fair lenne, ha (mint vevő) kapna tőlem egy korrekt módon kommentált negatív értékelést. (Különben hogyan derülne ki másoknak, hogy akadhatnak problémák az ígéreteivel.)
Az a kérdésem, hogy egy le nem zárt, de jegelt, ügyletnél van lehetőség a vevő értékelésére?
Elnézést, ha rossz topicot használok, ez egy pörgős hardveraprós topicnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest