- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krami
kezdő
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy próbáltam venni egy videókártyát itt Aprón. Tudom, hogy részben hibáztam, mert előre utaltam az összeget, az értékelései alapján megbízhatónak tűnt az eladó. Múlt hét végén utaltam neki, abban egyeztünk meg, hogy el postázza és a következő héten meg is kapom. Nem így lett sajnos, még most sincs nálam a kártya. Annyit mondott, hogy nem jut el időben a postára, hogy feladja a csomagot. Felajánlotta, hétfőre, vagyis holnapra szabit vesz ki a postázás végett. A baj az, a mai napon akartam neki üzenetet írni, hogy biztosan tudja-e küldeni a kártyát, viszont tiltva lett a hírdetés meg a felhasználó is. Miért? Más is vett, vagy akart venni tőle kártyát, láttam annak is a hírdetését. Türelmetlen volt az a vevő és jelentette? Át lett verve? Nem tudom az okát, de bosszant, mert nem tudok kapcsolatba lépni az eladóval, na meg a pénzem is oda van. A holnapi napot kivárom, hátha jön értesítés a csomag feladásáról, ha nem így lesz mit tehetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Renault, Dacia topik
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest