- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pingvinpötty
csendes tag
Sziasztok a következő problémám lenne:
-Egy másik oldalon vettem egy alkatrész csomagot. Hibás,biztosan működő, és részben működő termékekkel.
A feltüntetett termékek amik működőnek voltak megjelölve nem működtek a részben működők nem működtek. A csomag sérülten hanyag csomagolással érkezett.-Az eladó első körben próbálta nem hozzáértésem kiemelni és szakképesítésem hiányát előtérbe helyezni hogy miattam lettek hibásak a termékei. És hogy ő nem fizet vissza egy fillért se.
-Miután megtudta hogy a tesztelésről és kicsomagolásról van videó felhagyott ezzel és megbeszéltük hogy visszautalja vételárat. Én kiemeltem hogy mivel valótlant állított a csomagról nem vagyok hajlandó fizetni se oda a postaköltséget se vissza. Így én úgy kalkuláltam hogy visszautalja a postaköltséget is és azt is hogy visszaküldjem a szemetét.
-Nem tette meg. Csak a vételárat utalta.
A termék értéke 13 ezer ft a postaköltség oda vissza 5000FT. Nem fogom lenyelni hogy megkárosítson egy forinttal se. Hiszen ha leírja hogy amit elad az szar akkor meg se veszem így nem lettek volna postai költségeim se. Az ügy már 2 hete húzódik
Közben elmondott mindenféle fillér józsinak és még neki áll feljebb.
Azt várja hogy utánvéttel feladom a szemetét(Viszont egy levelében kitért arra hogy ő szíve szerint át se venné a csomagot, meg ki tudja milyen tartalommal és állapotban kapja azt vissza.)Ezért én úgy döntöttem hogy 5 napig biztosítok neki személyes átvételre lehetőséget a lakcímemen! Amire azt a választ kaptam hogy neki az utazási időben és benzin költségben nagyon sok. (35km-re lakik).
Mikor én a postaköltségemről beszéltem azt mondta azt nem neki hanem a postának fizettem így őt miért érdekelje kérdem én akkor engem miért érdekeljen az ő üzemanyag költsége?-És még ő fenyeget azzal hogy feljelent csalásért és lopásért
Kérdés megteheti e és jogos hogy csak személyes átvételre biztosítok lehetőséget?
-Én nem fogok egy fillérrel se többet bukni így is 2000ft-postaköltségem már elment az ügyön,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- 14900k-hoz keresek delid kittet vagy valakit BP-en akinek van és használhatnám a sajátját!
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest