- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
karakpecze21 #2233 üzenetére
A vegkifejletre kivancsi leszek.. a szamlazas a nav... de ha mar irt es igazi onnantol nehez lesz szerintem bizonyitani hogy o adott at hamisat... viszont durva hogy ennyire utana kell jarni hogy amit vesz az ember abbol letezik e hamis. Pl samsung edge telefonok... laikuskent nem gondolnam hogy magat az edge kijelzot siman kamu telefonokba raknak. Olvastam latom a hirdeteseket de kiv lennek mint samsung telefon hasznalo elsore eszre vennem e... Koszi az iromanyt es drukkolok de oszinten szolva azok alapjan amit irtal nem latok eselyt ra, higy barmit elernel
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest