Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corleone33
senior tag
válasz
angclung
üzenetére
Személy szerint (és ez csak a személyes meglátásom a dolgokról meg ahogy jópár alkalommal itten is adtam el dolgokat): eladni vagy személyes átvétellel vagy ha az eladó előre utalja a pénzt.
Független attól hogy sokan hangoztatják hogy soha ne utalj előre, én eladóként meg azt mondom hogy ameddig nincs a pénz a kezemben, addig nem küldök csomagot senkinek, ilyen egyszerű és vevőként se feltétlen várom el az ellenkezőjét az eladótól.
Eddig szerencsére megúsztam átverés nélkül, bár kétszer is ellenőrzöm hogy kivel állok le üzletelni, legyen az bármelyik platform.
'Szerintem a vevő is mondhatja ugyanezt fordított előjellel.Miért kéne a vevőnek jobban bíznia az eladóban, mint fordítva?"
ez egyike az ún paradoxhelyzeteknek sajnos, bár kulcsszó itt is a bizalom, máshogy nem egészen megy, hacsak tényleg nem lehetséges személyes átvételi lehetősége.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Linux kezdőknek
- Star Citizen
- Gitáros topic
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Motoros topic
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- Iphone 8 64gb - 88% gyári akku- gyönyörű állapot
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő