- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DraXoN: Utolsó 2011-3
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LOGOUT - ezmiez?
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corleone33
senior tag
válasz
angclung #2188 üzenetére
Személy szerint (és ez csak a személyes meglátásom a dolgokról meg ahogy jópár alkalommal itten is adtam el dolgokat): eladni vagy személyes átvétellel vagy ha az eladó előre utalja a pénzt.
Független attól hogy sokan hangoztatják hogy soha ne utalj előre, én eladóként meg azt mondom hogy ameddig nincs a pénz a kezemben, addig nem küldök csomagot senkinek, ilyen egyszerű és vevőként se feltétlen várom el az ellenkezőjét az eladótól.
Eddig szerencsére megúsztam átverés nélkül, bár kétszer is ellenőrzöm hogy kivel állok le üzletelni, legyen az bármelyik platform.
'Szerintem a vevő is mondhatja ugyanezt fordított előjellel.Miért kéne a vevőnek jobban bíznia az eladóban, mint fordítva?"
ez egyike az ún paradoxhelyzeteknek sajnos, bár kulcsszó itt is a bizalom, máshogy nem egészen megy, hacsak tényleg nem lehetséges személyes átvételi lehetősége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Horgász topik
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest