Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bottecchiabp
csendes tag
Feljelentettek egy 30.000-es mobil eladása miatt mert állítólag (vevő szerint) rossz volt-mi várható ebből? Már beidéztek tulajdon elleni vétség miatt.
Történet annyi hogy apróhirdetési oldalon eladtam egy használt már rég nem garanciális mobilt magánszemélyként. vevő vidéki előre utalt és postáztam. Igazolni tudom a feladást vevő visszaigazolta hogy megkapta.
Átvétel követően napokkal jelezte hogy nem működik rossz (hibátlan volt) és vegyem vissza. Mondtam hogy nem, ha azonnal jelezte volna tán igen, de így átvétel követően napokkal már szó se lehet róla. Mi van ha elrontotta és most kéne a pénz vissza. Magánszemély vagyok nem eladó így nincs visszavételi kötelezettségem se garanciális.Azt mondta feljelent.
Meg is tette: ma jött egy levél hogy „tulajdon elleni vétség miatt eljárás alá vont személyként beidézem” X rendőrörsre.
Arról ugyan egy szó sincs a levélben milyen konkrét ügyben és kinek a feljelentésére idéznek be de hát mi más lehet mint ez az ügy.Szóval ebből mi várható? Azt ne mondjuk hogy semmi mert már a feljelentésre is azt mondták hogy egy ilyen ügyben úgyse lesz feljelentés és tessék. Lett.
Egyéb? Mi várható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Jövedelem
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Kingston FURY beast ddr4 3200mhz 64gb kit, x2 32gb
- MacBook Air 13.3" M1 (Late 2020) nagyon szép állapotban, 97%-os akkuval eladó!
- LG UltraGear 32GQ850-B GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest