- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
A gondolatmenetet annyival egészíteném ki, hogy nem kötelező értékelni az üzleteket, ez csak egy választható lehetőség.
Nekem is volt már jópár üzletem, de nem értékelt mindenki, lehetne jóval több pirosam is, de én ennyivel is megelégszem.A rang pedig nem az üzleti korrektséget méri, mindössze a fórumokon mutatott aktivitást, a különböző kategóriáju hozzászólások más-más mértékben számitanak bele az összegbe, valamint még a regisztráció óta eltelt napok is számitanak...
A magasabb rang tehát annyit jelent, hogy valaki aktivan fórumozik és esetleg már régebb óta tagja az oldalnak----->ennek semmi köze az üzletekhez, megbizhatósághoz.A megbizhatóságot inkább az értékelések alapján lehet meghatározni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tesla topik
- Star Trek
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest