- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pánikbetegség, szorongás
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghost79
tag
"Amúgy van egy PH! megbízhatósági topic. Ahol minden üzlet után értékelni 'kell' a vevőt és az eladót is. A jó értékelések egy piros pontot érnek.
Ahogy látom neked van pár hirdetésed, talán volt pár sikeres üzleted is. Kellett volna h kapjál pirosat.
És ha van pár piros pontod és nulla feketéd (negatív vélemény) akkor szerintem mások is fognak veled üzletelni annak ellenére, hogy újonc vagy.
Szerintem ez megfelelő módszer, bár tény, hogy a kezdet nehéz.
Mert ez voltaképp egy szakmai oldal. Először el kell érni a rangot, ami alapján talán kicsit körvonalazódik milyen ember vagy, aztán utána lehet üzletelni"
Ezt vágjuk mi újoncok de akkor hogyan lehet hogy egy százegynéhánynapos ember kvázi tag és mellesleg le is nyúlt 2500 ft-al hogy verje a f..az a..ba de ahogy nézem nem csak engem mert kaptam egy másik usertől is visszajelsést hogy ő is keresi.
Itt a minta egy igazi csalóról:[link]
Szóval erről a rangokról ennyit dióhéjban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Renegade KF426C15RBK2/64 (128GB KIT)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Kolink riser 30cm gen5.0 vadiúj kábelek bolti ár feléért
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3192
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest