- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aucor
senior tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy ide írok, nem hardveraprón történt, de muszáj valahol kérdeznem. Szombaton eladtam más oldalon keresztül egy Galaxy S3 alaplapot. Személyes átvétel történt, a vevő unokatestvére vette át a terméket, 7500Ft-ról van szó. A terméket megmutattam neki, sőt mivel más alkatrészeket is adtam hozzá, ezért meg is magyaráztam neki, hogy melyik micsoda. Ma estére felhívott először a vevő, de azt nem tudtam felvenni, aztán hívott az unokatestvér, pont mikor vissza akartam hívni a vevőt. Azt mondja, hogy az alaplap törött, és hogy pillanatragasztóval lett összeragasztva. Én egyáltalán nem így adtam át neki a terméket, az egy működő telefonból (csak a képernyő volt pókhálós, de kép is volt) lett kivéve, egyáltalán nem volt törött, pláne nem ragasztott. Az unokatestvér azzal fenyegetett, hogy ha holnap 11 órakor nem adom át neki a pénzt, feljelent, mivel ő a rendőrségen dolgozik. Mit tehetnék? Előre is köszönöm segítségetek!
Üdv, István
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest