- Argos: Az vagy, amit megeszel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Egyébként 2 véglet között tárgyalunk, és az én saját két meggondolásomról. A helyzet az, hogy amikor nem mondtam neki egyből azt, amit hallani akart, a párja elő is vette az első buta emberi húzást. Meg fenyegetett először írásban, majd szóban is. Sajnálatára fültanuim voltak, mivel éppen párommal és sógorjelöltemmel élveztem volna a hosszú hétvégét... Itt változott meg a szemléletem, a második válaszolóéhoz hasonlóan. Mivel továbbra is a rendőrséggel fenyegetőznek, noha továbbra is egy adás-vétel történt, és gyakorlatilag nem értem, hogy ezt hogyan képzelték el... kénytelen leszek bekeményíteni. Kaptam olyan fenyegetést, hogy 2 szemtanúja volt, hogy én azt mondtam, hogy 2 napig visszaveszem a telefont... TESSÉK? Itt buktam ki teljesen. Szó nem volt arról, hogy én visszaveszem a telefont, amennyiben az hibátlanul üzemel. Szerintem félre értette a garancia szó jelentését... Azt gondolta, hogy elviszi, kipróbálja, és ha nem tetszik neki, akkor vissza az egész.. Nem is értem... Amikor a pénzt oda adja, én odaadom neki a készüléket, hogy is fordulhat meg ilyen a fejében?!
A 2 szemtanúról annyit, hogy az autóban ültek, mintegy 40méterre tőlünk.. Tehát hamis tanúzásra készülnek...
Nagyon szomorú eset, nem... félre ne értsetek! Nem szeretnék rosszat nekik! Sőt, baráti, jó kapcsolatban voltam velük. Az adásvétel után 3 puszival köszöntünk el, és idézném "Sok boldogságot hozzá" Mire a válasz "neked is az újhoz" (ezek után végképp biztos, hogy szórakozik/meggondolta magát), de azért meg fogom védeni magamat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tenisz topic
- Milyen autót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ Érintőkijelző 159.990 Ft
- Intel Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 G2 (Core I9 32Gb 1 Tb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD 1 év gyári helyszíni garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest